KIRKLARELİ / VİZE - Arife Bekir Uğurlu İlkokulu

Arife Bekir Uğurlu İlkokulu

Adres
DEVLET MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. ARİFE BEKİR UĞURLU İLK.Ö.OK SİTESİ NO 2 VİZE / KIRKLARELİ
Vizyon
Biz istiyoruz ki okulumuz; * Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrendiği bir ortam olsun, * Öğretmen, idareci ve velilerin işbirliği içerisinde beraberce güvenle yürüdüğü bir ortam olsun, * Öğretmenlerin kendilerini bilimsel gerçekler doğrultusunda sürekli olarak geliştirip yeniledikleri ve çalışma heyecanı duydukları bir ortam olsun, * Öğrencilerin bireysel farklılıklarının dikkate alındığı, önemsendiklerinin hissettirildiği ve kendilerini rahatça ifade edebileceği demokratik bir ortam olsun, * Ve...tüm bunları gerçekleştirebileceğimiz uygun fiziksel koşullara sahip olsun...
Misyon
*Biz; tüm öğrencilerin, öğretmenlerin,yöneticilerin,velilerin ve diğer çalışanların mutlu, ve huzurlu çalıştığı bir ortamda öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için varız... *Araştırıp yayan, hayal edip yaratan, sevgiyle paylaşan, bireylerin yetişmesi için varız.‟‟ * Ve en önemlisi de , Milli Eğitimin Temel ilkeleri ve Genel amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun orta öğretim kurumlarına hazırlamak, kendi kendine iş yapabilen, sadece tüketen değil; aynı zamanda da üreten birey yetiştirmek ve topluma yararlı bireyler olmasını sağlamak ilkesi ile okulumuzu ileriye taşıma misyonu ile hareket etmektir.
Başarılar
1.E-TWİNNİNG Projemiz "BİR ŞEYDEN BİN ŞEY" kalite etiket ödülü 2.12 Mart İstilal Marşının Kabulü İlçe Resim Yarışması 1.lik ödülü 3."Maske Tak Vize" İlkokullar arası resim yarışması 1.lik ve 5. lik ödülleri 4.2019-2020 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması 1.lik ödülü 5.1.Kasım Vizenin Kurtuluşu Resim Yarışması 1.lik Ödülü
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM 4 + 4 + 4 SİSTEMİ GEREĞİNCE ; ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ OKULUMUZ İLKOKUL OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.OKUL ÖNCESİ A-B SINIFLARI , 1 - A - B - C , 2 - A - B - C , 3 - A - B - C , 4 - A - B - C SINIFLARI MEVCUTTUR.
Saatler
SABAH GİRİŞ : 08.45´ - ÖĞLE ÇIKIŞ : 12.00´ ÖĞLE YEMEĞİ SÜRESİ : 12.00´ - 13.20´ SAATLERİ ARASINDA ÖĞLE GİRİŞ : 13.20´ - OKUL ÇIKIŞI - PAYDOS : 15.00´
KATI YAKITLI - ODUN - KÖMÜR - KALORİFER SİSTEMLİ
Kadrolu İngilizce Öğretmenimiz bulunmaktadır.
DEVLET KARAYOLU İLE.
Yerleşim Yeri
PINARHİSAR - SARAY DEVLET YOLU İSTİKAMETİNE DOĞRU , ÖĞRETMENLER LOKALİ YANINDAN SAĞA DOĞRU HASBOĞA KÖYÜNE DOĞRU YADA LÜLEBURGAZ DEVLET YOLUNA SAPINCA 50 mt. SAĞ TARAFTA , VİZE KAYMAKAMLIK BİNASININ HEMEN KARŞISINDA , DEVLET MAHALLESİ HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO : 2 39400 - VİZE / KIRKLARELİ ADRESİNDE YER ALMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 56 KM. İLÇE ´ NİN MERKEZİNDE , KAYMAKAMLIK BİNASI İLE KARŞIKARŞIYA.
Masa Tenisi Kursu , Halk Oyunları kursu , Basketbol Kursu
Proje Çalışmaları
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ Okuyalım Masalımızı Sevelim Dünyamızı Tohumlar Fidana projemiz Sokaktaki Sevimli Dostlarımızı Besliyoruz Kitap Kurdu